8.5.10

Оце так надбавка!

 
Зверніть увагу на новину:
З травня пенсії та соціальна допомога виплачуватимуться згідно з новим прожитковим мінімумом
Кабінет Міністрів України на засіданні 5 травня прийняв постанову "Про деякі питання реалізації Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік".
Постанова передбачає, що з 1 січня 2010 року буде здійснено перерахунок розмірів пенсій, щомісячного довічного грошового утримання, державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, які не мають права на пенсію, та інвалідам. Рішення Уряду обумовлене новим розміром прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, встановлений Законом України "Про Державний бюджет України на 2010 рік".
Згідно з постановою, Пенсійний фонд України зобов’язаний забезпечити нарахування та виплату перерахованого розміру пенсій або допомоги починаючи з травня 2010 року.
У разі коли розмір пенсії або допомоги (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством) після перерахунку зменшується, їх виплата здійснюватиметься у раніше встановлених розмірах.
Джерело: Урядовий портал

Виходить так, що після усіх цих класних підвищень соціальних стандартів розмір пенсії може навіть зменшитись!!!

0 коментарі: