10.1.10

Готуємось до кампанії по пільгам в метрополітені.

Харків’яни, напевне, знають про що йде мова.


Харківський метрополітен (чий сайт чомусь з нового року не працює) запроваджує систему „соціальна карта” – видає усім пільговикам пластикову карту на проїзд у метро. Через деякий час скористатися звичайним посвідченням для цього буде хоч і можливо, але дуже складно.
Люди відчувають дискомфорт, їм доводиться витрачати час і зусилля на оформлення нового документу. Про тих пільговиків які приїдуть з області або інших регіонів взагалі не говориться (їм доведеться користуватися пільгою за вже згаданою ускладненою процедурою).
Ми провели аналіз запроваджуваної системи. За нашими даними декларовані цілі, які вона переслідує, не можуть бути досягнуті з введенням „соціальної карти”, навіть навпаки – ефект буде протилежним. І керівництво метрополітену та міста (у чиїй власності знедавна перебуває це підприємство) не можуть цього не розуміти.
Ми виявили справжні мотиви запровадження системи „соціальна карта” і скоро будемо розпочинати кампанію громадського представництва (передусім – медійну) з цього приводу.
„Соціальну карту” розігрують шулери” – робоча назва:)

0 коментарі: